Blog

Szja 1% a nyírbátori Család barát Egyesületnek

Szja 1% a nyírbátori Család barát Egyesületnek

Bárki dönthet úgy idén is, hogy az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadójának 1 százalékát felajánlja az Élményekkel teli Nyírbátorért Család-Barát Egyesület civilszervezetnek.

Erdélyi kirándulás

Élmény nap

MEGHÍVÓ

VCA-KP-1-2021/4-001072 pályázati azonosítószámú

Kulturális és hagyományőrző programok megvalósítása nyírbátori családok számára a közösségfejlesztés érdekében című pályázat

  

MEGHÍVÓ

 

Az Élményekkel teli Nyírbátorért Család-Barát Egyesület átívelő kirándulást szervez.

Úti cél: Románia-Székelyföld

A kirándulás célja: központi eleme a nemzeti hagyományok népszerűsítése, adott hely történetét és kulturális helyszíneinek meglátogatása által. A nemzeti identitást erősítő kulturális helyszínek látogatása, programokon való részvétel.

 

A kirándulás időpontja: 2021.10.24-10.28.

 

A kirándulást megelőzően, egy a magyar kultúrát népszerűsítő programra hívjuk Önöket, ahol a kirándulásra történő jelentkezés utolsó dátuma.

Ennek időpontja:2021.10.22. péntek 17:00 óra erre a programra a megadott emailcímen,

és telefonszámon várjuk a jelentkezőket, a helyszín a létszámtól függő, jelentkezéskor tájékoztatjuk az esemény helyszínéről!

 

NE csak őrizzük, éljük is a hagyományainkat!"

 

Amennyiben érdeklődik a program felől, részt kíván venni a kiránduláson

Jelentkezzen az alábbi email címen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy az alábbi telefonszámon: 0670 9416868

 

A mai napon tájékoztatót tartott a Honvédség Nyírbátorban!

A mai napon tájékoztatót tartott a Honvédség Nyírbátorban!
Köszönjünk!
A Magyar Honvédség munkalehetőséget kínál azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt elveszítették az állásukat, most az ország egyik legnagyobb munkáltatójához csatlakozhatnak. A féléves képzés ideje alatt bruttó 161 ezer forintot és egyéb juttatásokat kapnak a tartalékosok, akik a későbbiekben szerződéses vagy hivatásos katonák is lehetnek.

Beszámoló: Mercedes Találkozó

Rendhagyó élményben lehetett részese Nyírbátorban, minden autókedvelő, nézelődő, és Mercédesz tulajdonos, hiszen 2020.08.22-én Egyesületünk csatlakozott a „Mercis Banda” szervezésében hirdetett, I. Nyírségi Túra elnevezésű autós felvonuláshoz.

A nyári melegben szép számmal gyülekeztek a nézelődők, és a túrához csatlakozni kívánó helyi Mercédesz tulajdonosok! Egyedülálló látvány volt, amikor megérkezett, a már előzően, több településen összegyűlő, különféle Mercédeszekből, és ritkaságnak számító autókból álló menet.

Kisebb vetélkedőkkel, jó hangulatban tölthettünk el a résztvevőkkel egy kis időt, tovább indulásuk előtt!

Nagy örömmel tölt el minket, hogy vendégül láthattuk Őket itt, Nyírbátorban is, és ezzel a különleges lehetőséggel színesebbé tehettük az itt élők számára azt a szombati napot!

Legyen élményekkel teli minél több napunk!

További eseményekről tájékozódhattok facebook oldalunkon is!